Primele donații făcute către Spitalul Municipal Fălticeni

martie 26, 2020
Pe data de 22 februarie 2020, Rotary Club Fălticeni intra oficial în marea familie Rotary International. La o lună diferență de acest eveniment viețile tuturor s-au schimbat radical și trăim astăzi în vremea pandemiei de coronavirus.
Pentru că deviza rotarienilor este aceea de a servi mai presus de sine însuși, iar cluburile Rotary din întreaga lume servesc comunitatea, și noul club Rotary înființat în Fălticeni sprijină încă de la începuturile sale comunitatea.
În contextul situației delicate a pandemiei, a penuriei de echipamente de protecție necesare personalului medical care trebuie să rămână sănătos pentru a trata oamenii bolnavi, Rotary Club Fălticeni a făcut donații Spitalului municipal Fălticeni.
Astfel, la data de 05.03.2020 au fost donate un număr de zece paturi electrice de spital, împreună cu noptiere.
Apoi, de la instituirea stării de urgență pe teritoriul României și până în prezent, Rotary Club Fălticeni a mai donat Spitalului municipal Fălticeni 3000 de măști de unică folosință și 172 litri de dezinfectant.
Am demarat o acțiune de strângere de fonduri pentru a se putea achiziționa în continuare alte echipamente de protecție absolut necesare personalului medical, iar în continuare vom depune toate eforturile pentru a face cât mai multe donații.
În astfel de vremuri este absolut necesar să fim altruiști și să ne îndreptăm toate gândurile bune spre salvatorii noștri, iar acțiunile concrete sunt cele care ne definesc.
Mulțumim tuturor celor care au donat și care sprijină sistemul sanitar!

Alte evenimente

Magia Crăciunului Rotary

Magia Crăciunului Rotary

Un nou proiect marca Rotary Club Fălticeni 100 de copii s-au bucurat de pachete atent alese de către Moș Crăciun în...